Winkelwagen
0 Items

Bedkasten

bedkasten

Een bedkast klapt horizontaal ( de zogenaamde dwarsslapers; u slaapt parallel aan de muur. ) of verticaal uit. ( u slaapt met uw hoofd naar de muur. ) Horizontale bedkasten zijn er in de slaapmaat 90 / 190 cm. ( Model Florenz ) 90 / 200 cm. en 140 / 200 cm. Deze kasten worden standaard zonder matras geleverd. U kunt hier namelijk ook uw eigen matras in doen; als hij niet te dik is. Bij alle horizontale bedkasten wordt de maximale matrasdikte die er in past, aangegeven. Wel moet u er rekening mee houden dat niet alle matrassen geschikt zijn om langdurig op de zijkant te staan. Als u een bijpassende matras van de fabrikant zou nemen, kunt u kiezen uit: polyether, binnenvering, pocketvering, koudschuim of een traagschuim matras. Al deze matrassen kunt u in onze winkel proberen.

Bij de verticaal uitklappende bedkasten heeft u meer keus in de slaapbreedtes. Deze kasten worden geleverd in 90 / 205 cm. 115 / 205 cm. 140 / 205 cm. 160 / 205 en 2 x 86 / 205 cm. Omdat er bij het hoofdeind een knikpunt zit worden deze bedkasten altijd met een matras geleverd. ( Uw eigen matras past er niet in! ) Standaard is dat een polyether matras en tegen een meerprijs kunt u uit dezelfde mogelijkheden kiezen die in bovenstaande alinea zijn genoemd. Het voordeel van het knikpunt is tweeledig: de bedkast is met een slaaplengte van 205 cm. slechts 171 – 179 cm. hoog, afhankelijk van het model en u heeft dus of een mooie lage kast of u kunt de ruimte boven de bedkast benutten door er een opzetkast op te plaatsen waardoor u extra bergruimte creëert. De bedkasten zijn allemaal demontabel, zodat ze vrijwel overal moeiteloos naar binnen kunnen worden gebracht. Alleen de lattenbodem kan niet uit elkaar, die is verlijmd. Eventueel is ook die demontabel te bestellen, maar dat heeft een meerprijs.

De levertijd van een bedkast ligt tussen de 6 en 8 weken. Tenzij u een bedkast neemt die wij in de winkel hebben staan. ( Zie aanbiedingen en showmodellen )

Pagina 1 van 51234Last »