DE Specialist sinds 1945!
Winkelwagen
0 Items

Hoekslaapbanken

 

 

 

 

 

 

Hoekslaapbanken

Het eerste wat u waarschijnlijk opvalt bij deze rubriek is dat er meer gewone slaapbanken staan met een poef ervoor dan echte hoekslaapbanken.

Dit hebben we gedaan omdat het wel min of meer hetzelfde effect heeft als een hoekslaapbank en ook omdat het zeer regelmatig voorkomt dat klanten bij ons binnenkomen voor een slaapbank in de vorm van een hoek, maar dan al snel blijkt dat het vanwege de ruimte in de kamer waar de bank moet komen de maat van de meeste hoekbedbanken te groot is. Vaak komt een slaapbank, helaas voor ons, in het kleinste kamertje terecht, waar dan de logees kunnen slapen en bovendien wordt diezelfde ruimte dan ook nog gebruikt als studeerkamer en/ of hobby kamer.

Het wordt dus meestal een slaapbank met een longchair eraan vast of een bedbank met een losse poef ervoor. Daarmee bent u ook wat flexibeler, zodat u hem nog eens anders neer kunt zetten.

LET OP! Gewijzigde openingstijden! Voor het eerst in 75 jaar passen ook wij onze openingstijden aan. Vanaf heden zijn wij uitsluitend geopend op zaterdag van 10:00 - 17:00 Op alle overige dagen bent u nog steeds van harte welkom, maar alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 06-48375605. Het wordt dan een soort van "personal shopping experience" U heeft dan de complete showroom van 1000m2 tot uw beschikking en uiteraard geheel vrijblijvend! Verder blijft het natuurlijk mogelijk om de gehele collectie van Innovation en al onze showmodellen online te bestellen! Sluiten