DE Specialist sinds 1945!
Winkelwagen
0 Items

Primeur!

Sinds Per Weiss van Innovation Living het model Cubed heeft ontworpen ( 2009 ) is het altijd een van de beste slaapbanken van Innovation geweest. Natuurlijk ziet hij er leuk uit, maar nog belangrijker was zijn compactheid.

In de loop der tijd zijn er wat mogelijkheden bijgekomen. Het eerste ontwerp had een chrome poot, daarna kwam de licht houten poot. (Wij hebben hem exclusief ook met een donkerhouten poot!) Vervolgens was hij ook te leveren met een gestoffeerde arm.

Maar nu de primeur: vanaf 2020 wordt de slaapbank Cubed ook geleverd met een aluminium poot!

Wij zijn er nu al helemaal enthousiast over. In week 5 komt de eerst bedbank binnen en kunt u hem komen bekijken.

Mocht u hem eventueel nu al willen bestellen dan kan dat natuurlijk ook. U kunt even een mailtje sturen; geef daar de gewenste slaapmaat aan 90 – 140 – 160 en de toevoeging ALU

Wat de prijs betreft kunt u kijken naar: slaapbank Cubed met houten poten, die prijs is namelijk hetzelfde.

Bent u benieuwd naar de nieuwe uitvoering van Innovation Living slaapbank Cubed? Laat dan u mailadres of telefoonnummer achter, dan krijgt u van ons een berichtje als hij binnen is.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LET OP! Gewijzigde openingstijden! Voor het eerst in 75 jaar passen ook wij onze openingstijden aan. Vanaf heden zijn wij uitsluitend geopend op zaterdag van 10:00 - 17:00 Op alle overige dagen bent u nog steeds van harte welkom, maar alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 06-48375605. Het wordt dan een soort van "personal shopping experience" U heeft dan de complete showroom van 1000m2 tot uw beschikking en uiteraard geheel vrijblijvend! Verder blijft het natuurlijk mogelijk om de gehele collectie van Innovation en al onze showmodellen online te bestellen! Sluiten