DE Specialist sinds 1945!
Winkelwagen
0 Items

Showmodellen

Het kan gebeuren dat u om een of andere reden snel een slaapbank of een bedkast nodig heeft. Om u daarmee te helpen kunt u hier kiezen uit onze showmodellen. Graag maken wij de keus zo groot mogelijk en daarom zullen wij er elke dag een aantal toevoegen zodat er uiteindelijk meer dan 100 slaapbanken en meer dan 40 bedkasten zullen staan. Allemaal direct te leveren!

U kunt ook kijken bij de rubriek: aanbiedingen. Daar vindt u slaapbanken en bedkasten die wij met korting uit de showroom verkopen, omdat bijvoorbeeld het model uit de collectie is, of omdat een stof niet meer is te leveren.

                                                     

LET OP! Gewijzigde openingstijden! Voor het eerst in 75 jaar passen ook wij onze openingstijden aan. Vanaf heden zijn wij uitsluitend geopend op zaterdag van 10:00 - 17:00 Op alle overige dagen bent u nog steeds van harte welkom, maar alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 06-48375605. Het wordt dan een soort van "personal shopping experience" U heeft dan de complete showroom van 1000m2 tot uw beschikking en uiteraard geheel vrijblijvend! Verder blijft het natuurlijk mogelijk om de gehele collectie van Innovation en al onze showmodellen online te bestellen! Sluiten