DE Specialist sinds 1945!
Winkelwagen
0 Items

Bent u op zoek naar een slaapbank, bedbank, opklapbed, slaapstoel of een bedkast? In onze showroom vindt u de grootste collectie slaapbanken en bedkasten van het land.

U treft in onze winkel ruim 150 verschillende slaapbanken aan. Hiernaast hebben we een groot aanbod aan bedkasten. Mocht u snel een slaapbank of bedkast nodig hebben, dan kunt u kijken bij Aanbiedingen en Showmodellen, die zijn altijd snel  te leveren. Wij bezorgen gratis in Nederland en België en de Duitse grensstreek.

Onze showroom bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u alle bekende merken zoals Pol74, Milano Bedding, Dienne en Sofabed. Deze slaapbanken hebben allemaal hetzelfde systeem, in elke slaapbank zit een matras verwerkt waardoor de zitkussens niets met het matras te maken hebben.

In de kelder vindt u iets unieks: de slaapbanken van Innovation Living zijn wereldwijd te koop maar alleen bij ons is de gehele collectie te zien! Wij verkopen al 30 jaar met veel plezier de slaapbanken van Innovation Living.

Door de showroom heen vindt u verschillende opstellingen van bedkasten. 1 persoons, 2 persoons, horizontaal en verticaal alles is te zien. Wij verkopen de bedkasten van de Duitse fabrikant Nehl en van de Belgische fabrikant Boone. Ook de slaapbanken van Nehl zijn bij ons te zien.

LET OP! Gewijzigde openingstijden! Voor het eerst in 75 jaar passen ook wij onze openingstijden aan. Vanaf heden zijn wij uitsluitend geopend op zaterdag van 10:00 - 17:00 Op alle overige dagen bent u nog steeds van harte welkom, maar alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 06-48375605. Het wordt dan een soort van "personal shopping experience" U heeft dan de complete showroom van 1000m2 tot uw beschikking en uiteraard geheel vrijblijvend! Verder blijft het natuurlijk mogelijk om de gehele collectie van Innovation en al onze showmodellen online te bestellen! Sluiten