DE Specialist sinds 1945!
Winkelwagen
0 Items

Slaapbank Genola

Bedbank Genola is de begin prijs van het bedsysteem ‘zitten en slapen gescheiden’. Dat houd in dat de zitkussens en het matras niets met elkaar te maken hebben. Hierdoor zit en slaapt u niet alleen lekker maar is er ook niet aan de bank te zien dat er een tweepersoons bed in zit!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan eens onze slaapbanken.
Heeft u snel een slaapbank nodig? Onze showmodellen en aanbiedingen worden vaak nog dezelfde week thuis bezorgd en gemonteerd in de kamer waar u hem wilt hebben! Wij leveren gratis in Nederland, België en de Duitse grenstreek.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LET OP! Gewijzigde openingstijden! Voor het eerst in 75 jaar passen ook wij onze openingstijden aan. Vanaf heden zijn wij uitsluitend geopend op zaterdag van 10:00 - 17:00 Op alle overige dagen bent u nog steeds van harte welkom, maar alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 06-48375605. Het wordt dan een soort van "personal shopping experience" U heeft dan de complete showroom van 1000m2 tot uw beschikking en uiteraard geheel vrijblijvend! Verder blijft het natuurlijk mogelijk om de gehele collectie van Innovation en al onze showmodellen online te bestellen! Sluiten